مشاوره کودک تلفنی| مشاوره کودک تلفنی رایگان

دوران کودکی چیزی جز یک سواری آرامش بخش و بی دغدغه نیست. در حالی که مملو از خنده، لبخند و خاطرات خوشایند است، می تواند مملو از رویدادهای استرس زا و غم انگیز باشد. از این رو مشاوره کودک تلفنی و همچنین مشاوره کودک تلفنی رایگان بسیار اهمیت دارد. مشکلات کودکان را می توانیم به دو دسته تقسیم کنیم:
1- مشکلات رفتاری کودکان
2- اختلالات روانی کودکان
دسته اول مشکلاتی هستند که با چند جلسه مشاوره کودک تلفنی رایگان، و دادن آموزش های لازم به پدر و مادر حل می شوند. اما دسته دوم مشکلاتی هستند که نیاز به درمان عمیق تر دارند. و باید حتما کودک تحت درمان یک روانشناس باشد.
در ادامه به بررسی مشکلات رفتاری و اختلالات روانی کودکان می پردازیم. و همچنین درمانهای موثر کودکان نیز معرفی می شود.
اگر شما جزو آن دسته از والدینی هستید که به آینده روانی کودک خود اهمیت می دهید، به هیچ وجه خواندن این مقاله را از دست ندهید.
پیشنهاد می شود مقاله “مشاوره تلفنی رایگان“ را مطالعه کنید.
مشاوره کودک تلفنی رایگان | چگونه مشاوره بگیریم؟
1- مشاوره از طریق تلفن ثابت: از تلفن ثابت بدون گرفتن کد و صفر با شماره 9099072026 تماس بگیرید. بلافاصله به مشاور کودک تلفنی وصل می شوید. و می توانید در مورد مشکلتان صحبت کنید.
2- مشاوره از طریق موبایل یا تلفن همراه: اگر به تلفن ثابت دسترسی ندارید. میتوانید از طریق موبایل با شماره 09981165858 تماس بگیرید. برای شما وقت مشاوره تنظیم می شود. و در زمان مشخص شده می توانید با مشاور کودک صحبت کنید. این تایم با نظر خود شما تنظیم می شود.
3- مشاوره از طریق چت واتساپ: اگر تمایل دارید که به صورت چتی با مشاوره صحبت کنید. روی لینک مشاوره چت واتساپ کلیک کنید. و اقدامات لازم را انجام دهید.
4- مشاوره کودک تلفنی رایگان: می توانید در پایین همین صفحه. در قسمت ثبت نظرات سوال خود را برای ما کامنت کنید. در اولن فرصت پاسخ شما به صورت رایگان داده می شود.
مشکلات رفتاری کودکان
در بسیاری موارد، بدرفتاری های کودکان زندگی را برای والدین دشوار می سازد. و در مقابل والدین نیز فاقد آموزش های لازم را جهت برخورد مناسب با مشکلات رفتاری کودک خود هستند. بنابراین مشاوره کودک تلفنی میتواند در اینجا برای والدین راهگشا باشد. برخی از مشکلات رفتاری کودکان:
1- ناخون جویدن کودکان
2- دروغگویی در کودکان
3- تنبلی در کودکان
4- مکیدن انگشت در کودکان
5- کودک آب زیر کاه
اختلالات روانی کودکان
پذیرش اختلالات روانی کودکان، برای والدین بسیار دشوار است. برخی از پدر و مادرها در اولین برخورد نمی توانند مشکل فرزند خود را بپذیرند. اما این والدین باید بدانند که پذیرش مشکل، درمان به موقع کودک را به همراه می آورد. و این درمان به موقع کودک نتیجه بهتری را به دنبال دارد. در اینجا به برخی از اختلالات روانی کودکان می پردازیم.
1. کودک بیش فعال | چگونه با کودکان بیش فعال رفتار کنیم؟
پیش فعالی یا نقص در تمرکز امروزه یکی از علل شایع مراجعه بالینی کلیینیک ها به حساب می آید. خوردن غذاهای شیمیایی، بارداری در سنین بالا و حتی اختلال های ژنتیک، مهمترین عوامل هستند که موجب ایجاد واکنش های رفتاری بیش از حد در کودکان می شوند.
این خصیصه گاهی تا بزرگسالی نیز ادامه می یابد و فرد تا پایان عمر خود، عدم تمرکز و آرامش را در اغلب اوقات تجربه می کند. علاوه بر درمان دارویی که معمولا تجویز قرص های ریتالین و ریسپریددون است. مراقبت های رفتاری نیز در برخورد با کودک بیش فعال، حائز اهمیت می باشد.
برخورد صحیح با کودک بیش فعال
ایجاد ارتباط: فرزند خود را مجبور به انجام کاری نکنید که او نمی خواهد. این فقط آنها را سرکش تر می کند. و تمایل دارند دقیقاً کاری را انجام دهند که قرار نیست انجام دهند.
حفظ صلح در خانه: اطمینان حاصل کنید که خانه شما مکانی است که در آن فرزند شما همیشه احساس شادی، راحتی و امنیت می کند. در خانه با همه، به ویژه همسرتان مودب باشید. زیرا کودکان از مشاهده درس می آموزند.
آنها احتمالاً از آنچه می بینند تقلید می کنند. بنابراین ضروری است که آرامش را حفظ کرده و از مشاجره و همچنین توهین در مقابل کودک خودداری کنید.
برخی از کودکان دچار عارضه بیش فعالی از هوش بالایی برخوردار هستند. به همین جهت مشاهده اختلافات خانوادگی می تواند موجب اختلال های هیجانی در آنها شود.
فضای اطراف را خلوت کنید: فضای شلوغ و رنگی، کودکان بیش فعال را تحریک می کند. تمرکز آنها را کاهش می دهد. و موجب تشدید علائم بیش فعالی می شود. توصیه می کنیم فضای خلوت و بدون تصاویر رنگی را در محیط ایجاد کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کودک بیش فعال کلیک کنید ⇐ درمان بیش فعالی کودک
2. کودک اوتیسم | کودک اوتیسم را بیشتر بشناسیم
اوتیسم یا در خود ماندگی به نقص شدید در مهارت های ارتباطی مغز اشاره دارد. فرد مبتلا به شدت در روابط اجتماعی به ویژه برقراری روابط چشمی احساس ضعیف می کند. به گونه ای که حتی قادر نیست برای چند ثانیه به چشم های فرد مقابل خیره شود.
این دسته از افراد جامعه در دنیای خاص خود سیر می کنند. به نظر میرسد که نسبت به دنیای بیرون و اصواتی که می شنون، بی توجه و حتی ناشنوا باشند.البته این موضوع در مورد همه انواع طیف اوتیسم صدق نمی کند.
با استفاده از روش هایی که افراد مبتلا به اوتیسم یاد می گیرند، فکر می کنند و مشکلات را حل می کنند. تعدادی از افراد اوتیسم وجود دارند که علی رغم وجود این اختلال به مدارج علمی بالا دست پیدا می کنند.
اما با این وجود با دقت در نوع روابط آنها متوجه خواهیم شد که در این مورد دچار نقص می باشند. و معمولا به دنیای تنهایی خود گرایش دارند.
سن بروز علائم اوتیسم از 2 تا 3سالگی است. یعنی زمانی که یک کودک معمولی به راحتی می تواند با اطرافیان خود رابطه ایجاد کرده و به آنها خیره شود. البته ناگفته نماند که برخی از علائم می توانند خیلی زودتر یعنی قبل از 18 ماهگی نیز برو کنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کودک اتیسم کلیک کنید ⇐ درمان کودک اتیسم
3. کودک پرخاشگر | کودک پرخاشگر به چه کسی گفته می شود؟
پرخاشگری یکی از خصیصه های متداول کودکان به شمار می آید. این احساس غالبا زمانی رخ می دهد که کودک از دستیابی به موضوع دلخواه، محروم شود. خشم و عصبانیت به شکل های مختلف ابراز می شود.
گاهی کودک خشم خود را با واکنش های گفتاری همچون فریاد و جیغ نشان می دهد و گاهی نیز با پرتاب کردن و شکستن اشیای اطراف و حتی اسباب بازی هایش. در صورت تداوم خشم کودک، مراجعه به درمانگر متخصص، اکیدا توصیه می شود.
درمانگر با شما همکاری می کند تا علل اصلی ناراحتی های احساسی یا رفتاری فرزند شما را کشف کند. آنها همچنین میتوانند به شما در یادگیری نحوه تعامل با فرزند خود به نحوی که از رشد اجتماعی و عاطفی طولانی مدت و سالم حمایت می کند، کمک کنند.
می توانید استراتژی هایی برای تقویت دلبستگی بین خود و فرزند خود ایجاد نمایید. توسعه این رویکردها در حال حاضر زمینه را برای تعاملات بعدی فراهم می کند. همچنین می تواند به کودکان در افزایش انعطاف پذیری و رفاه اجتماعی و عاطفی که در طول زندگی با خود دارند کمک کند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کودک پرخاشگر کلیک کنید.⇐ درمان پرخاشگری کودک
4. کودک لجباز | آنچه که والدین در برخورد با کودک لجباز باید بدانند.
کودکان می توانند خلق و خوی خود را داشته باشند. و اگر فرزند شما سرسخت است، باید بدانید که فقط شما نیستید که فرزند لجباز و یک دنده دارید. بسیاری از والدین بچه های سرسختی دارند.
این مسئله وقتی بچه ها خیلی کوچک هستند مشکلی ایجاد نمی کند. اما به مرور این موضوع پر رنگ تر می شود و پیامد های نامناسبی در کیفیت ارتباط والد- فرزند ایجاد می کند. از این رو نحوه برخورد با کودک لجباز بسیار اهمیت دارد.
ویژگی های کودکان سرسخت ولجباز
توجه داشته باشید که فقط به این دلیل که فرزند شما در مورد اراده خود تمایل ویژه ای دارد، او را سرسخت و لجباز نمی کند. بین قاطعیت و سرسختی مرز باریکی وجود دارد. در اینجا برخی از ویژگی های رفتار سرسختانه کودکان آورده شده است:
- آنها می خواهند شنیده شوند. و انتظار دارند که مورد قدردانی قرار گیرند. و این باعث می شود توجه شما به طور مکرر جلب شود.
- آنها تمایل دارند مستقل و پر سر و صدا باشند.
- وارد کردن آنها به روال عادی ممکن است دشوار باشد. زیرا آنها اراده آزاد دارند.
- آنها ممکن است دچار خشم مزمن شوند.
- آنها ویژگی های رهبری را نشان می دهند. و حتی می توانند یک دنده به نظر برسند.
- آنها تمایل دارند همه کارها را با سرعت خود انجام دهند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کودک لجباز کلیلک کنید.⇐ درمان لجبازی کودک
ضرورت مشاوره تلفنی کودک و نوجوان
مشاوره برای کودکان و نوجوان ها می تواند راهی برای مقابله با احساسات، تجربیات و موقعیت های چالش برانگیز رفتاری فراهم کند. مشاوره می تواند به بهبود خلق و خوی کلی کودک و افزایش اعتماد به نفس او کمک کند.
عزت نفس او را افزایش دهد. و در عین حال برای کنار آمدن با شرایطی که برخلاف میل آنهاست به او راهنمایی های لازم را القا نماید.
درمانگر یا مشاور می تواند احساسات کودک را بهتر درک کند.
بچه ها مهارت های جدیدی را برای توسعه توانایی های مقابله ای جهت اعمال در موقعیت ها و مشکلات زندگی می آموزند. آنها می دانند چگونه کار کنند. و افکار و رفتارها را تغییر دهند تا بتوانند زندگی شادتر یا موقعیت مثبت تری ایجاد کنند.
کودکان مهارت های واقعی حل مسئله را برای اعمال در موقعیت های زندگی که در آن قادرند به طور موثر با مشکلات برخورد کنند، توسعه می دهند. مشاوره به کودکان و نوجوانان کمک می کند تا با موانع موجود در روند رشد خود مبارزه نمایند.
مسائلی مانند قلدری، عملکرد ضعیف مدرسه، کمرویی، خواندن و نوشتن و بسیاری موارد دیگر در مشاوره نوجوانان پوشش داده می شود.
امروزه نیاز به مشاوره نوجوانان به دلیل اختلالات خلقی و تغییرات رفتاری که اغلب در دوران نوجوانی شروع می شود، افزایش یافته است. در صورت عدم درمان، بچه ها ممکن است از افسردگی، اضطراب یا هرگونه مشکل روانی دیگری رنج ببرند.
روش های درمان کودک شما
مهترین روش های درمان کودک بازی درمانی و روان درمانی کودک هستند. که البته اگر با این دو روش نتوانستیم به نتیجه مطلوب برسیم. میتوانیم از روش دارو درمانی در کنار این دو روش استفاده کنیم.
1. بازی درمانی کودک
در حالی که ممکن است به عنوان پدر یا مادر بتوانید با شرایط استرس زا یا نامطلوب کنار بیایید، فرزند شما ممکن است نتواند مشکلات خود را به درستی بیان کند.
بسته به سن و مرحله رشد، ممکن است فرزند شما هنوز واژگان احساسی قوی یا توانایی تنظیم هیجانات خود را پیدا نکرده باشد.
با ایجاد یک رابطه قابل اعتماد و درمان مبتنی بر همدلی و شفقت، کودکان می توانند جایگاه احساسی خود را پیدا کنند.
مشاوره کودک تلفنی می گوید یکی از موثرترین روش ها برای کمک به کودکان، بازی با آنها است. بازی یک شکل طبیعی از خلاقیت است.
و اگرچه باور آن سخت به نظر می رسد، اما مزایای بازی درمانی بسیار ارزشمند است. و در چندین فرآیند رشد کمک می کند. بازی و روانشناسی کودک واقعاً دست به دست هم می دهند. و یک کودک سالم به لحاظ شخصیتی را می سازند.
بازی درمانی بر فرآیندهای شناختی، عاطفی و شخصیتی تأثیر می گذارد.
این بدان معناست که زمان بازی کودک به شکل گیری احساسات، ویژگی های شخصیتی و ظرفیت زبان آنها کمک می کند. آنها یاد می گیرند که چگونه یک داستان بگویند، از نماد گرایی استفاده کنند، احساسات خود را بیان کنند، شادی را تجربه نموده و به طور موثرتر ارتباط برقرار کنند.
بازی های تخیلی حتی به کودکان کمک می کند تا متوجه شوند که ممکن است افکار فرد با افکار دیگران متفاوت باشد. یک کودک ممکن است احساسات منفی را به یک اسباب بازی نشان دهد. در حالی که احساسات مثبت را به اسباب بازی دیگر ابراز می کند.
همچنین ممکن است هنگام شروع بازی با کودکان دیگر شخصیت های متفاوتی را تجربه کند. همه این فرآیندهای طبیعی که از طریق بازی انجام می شوند. می توانند در شکل گیری شخصیت سالم کودک مفید باشند.
ما در مشاوره کودک تلفنی به شما آموزش می دهیم که چکونه با کودک خود وارد باز شوید. و با کمک بازی چونه مهارت های لازم را به او آموزش دهید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه بازی درمانی کلیلک کنید. ⇐ بازی درمانی
2- روان درمانی کودک:
در این نوع درمان کودک می تواند با درمانگر یک رابطه امن را تجربه کند. در این رابطه دیگر خبری از مشکلاتی که در رابطه والد و کودک وجود دارد، نیست.
چرا که در رابطه کودک-والد گاهی والدین مجبور می شوند خشم هایی را بروز دهند و کارهایی را انجام دهند که کودک را به ناکامی هایی میرساند.
اما در رابطه کودک-درمانگر تلاش می شود تا امنیت روانی بیشتر باشد. و کودک احساس امنیت بیشتری را تجربه کند.
ناگفته نماند که در این نوع درمان باز هم به بازی درمانی نیاز داریم. یعنی رواندرمانی باید همراه با بازی درمانی انجام شود. تا بتوانیم نتایج بهتری را ببینیم.
سلام خسته نباشید یه پسر بچه دارم خیلی اذیت میکنه مدرسه میره سرکلاس داد میزنه جیع میکشه کتاب دوستاشو خط خطی میکنه پاره میکنه حرف گوش نمیکنه من باید چی کارکنم بهش که میگم چرا دوستاشو اذیت میکنه میگه اونا منو اذیت میکنن ودوست نداره کسی به وسایلش دست بزنه ممنون میشم راهنماییم کنید
با سلام و احترام
دوست عزیز بهتر است که فرزند شما توسط یک روانشناس کودک بررسی شود.
سلام خسته نباشید من دختر 6ساله دارم میره پیش دبستانی خیلی تلوزیون نگاه میکنه خیلی باهوشه و خوب بلده با خودش بازی کنه معلمش میگه خیلی تخیلیه بهتره با یه روانشناس مشورت کنید
با سلام و احترام
دوست عزیز بهتر است که فرزند شما توسط روانشناس کودک مورد بررسی قرار بگیرد.
سلام وقت بخیر.من و همسرم در حال تحصید هستیم.دو پسر ۱ و ۳ سال و نیمه داریم که یک روز در میون بخاطر کلاس هامون میزاریمشون خونت مادر زنم .و حدودا ۵ تا ۶ ساعت میمونن اونجا.پسر بزرگم لجباز شده.حین بازی جیغ میکشه.پسر کوچکم رو دوست دارهواما گاهی شیطنت میکنه و میزنتش البته در ظاهر از روی هیجان.پسر کوچکمم تازگی برای رسیدن به خواسته هاش نق نق میکنه.لطفا راهنمایی کنید
با سلام و احترام
دوست عزیز بهتر است که در این مورد به صورت تلفنی با روانشناس کودک صحبت کنید. تماس از تلفن ثابت با شماره 9099072026
گیلان رودسر
سلام خسته نباشی من پسرم پنج سال نیم هست اول مهر خودش با ذوق بیدار میشو د که بریم پیش دبستانی خیلی خوب بود ولی بعد یه ده روزی گفت من دوست ندارم برم براش جایزه گرفتم که از طرف مربعش بهش داد ولی راضی نمیشه که بره از اون موقع خودم بهاش میرم توی مهد تا بره سر کلاس و نمیزار که در کلاس هم بسته باش میگه باید در باز باش و کنار در بشینی که من تورا ببینم واقعا نمیدونم چیکار بايد کنم
با سلام و احترام
دوست عزیز بهتر است که محیط پیش دبستانی را بررسی کنید که چه اتفاقی برای فرزند شما افتاده است که دیگر تمایلی به رفتن ندارد.
سلام من پسرم ۱۳ سالشه کل تابستان تبلت دستش بود و بازی های جنگی رو بازی میکرد با باز شدن مدارس تبلتش رو برداشتم ولی الان همش دوست داده اون بازی که روی تبلتش نصب بوده رو روی گوشی من نصب کنه و حتی از داخل گوگل در مورد اون بازی فیلم و کلیپ میبینه هر کاری هم میکنم فراموش نمیکنه .
ممنون میشم راهنماییم کنید که چطور باهاش برخورد کنم
با سلام و احترام
دوست عزیز بهتر است که این بازی را به عنوان پاداش برای ایشان در نظر بگیرید. مثلا از او بخواهید که همه تکالیفش را انجام دهد. یا درسی را که باید بخواند را انجام دهد، و بعد به عنوان پاداش اجازه دهید نیم ساعت بازی کند. البته در نظر داشته باشید که تایم باید کوتاه و با مدیریت خودتان باشد.
سلام وقت بخیر من یه دختر دوماه دارم بعضی وقتا که نمی خوابه خیلی گریه میکنه شیرمیدم می خوره بعد می خوابه دوسه دقیقه بعد بیدار میشه بازم شیر می خوره هی همین کار میکنم خیلی شیر می خوره نمیزاره پنج یا ده دقیقه که شیر جمع بشه بخوره از بس هی می خوره بعضی وقتا که می خوره قشنگ خیلی می خوابه وقتی آنقدر می خوابه سینم پر شیر میشه نمیدونم چی کار کنم میشه راهنمای کنین اشکالی نداره شیر خوشک بخرم بدم براش یه شیر خشک خوب معرفی کنین ممنون میشم
با سلام و احترام
دوست عزیز بهتر است که کودک شما توسط پزشک اطفال مورد بررسی قرار یگیرد.
سلام وقت بخیر
من پسر ۴ سال و نیم دارم که قبلا اصلا ازخونه بیرون نمیرفت حتی وقتی می رفتیم خونه پدر شوهرم سریع دنبالمون می اومد خونه
اما الان مدت زیادی هست که وقتی میره خونه پدرشوهرم اصلا نمیخواد برگرده خونه و شب رو اونجا میخوابه و این منو اذیت میکنه
شغل شوهرم و پدرش کشاورز و دامدار هست ، وقتی شب اونجا می خوابه فردا می برند صحرا بدون اینکه از من اجازه بگیرن ، بدون اینکه از من اجازه بگیرن همه ما می برند، هر رفتار زشتی رو بچه ام از اینا یاد گرفته
البته اینم بگم من توی خونه همه بازی با این بچه کردم که از خونه بیرون نره و سر گرم بشه ولی نمیدونم چی شد که بچه ای که اصلا وابسته نبود الان وابستگی بیش از حد به خانواده شوهرم داره و من دارم اذیت میشم میخوام تا دیر نشده بچه ام رو از این راه بر گردونم سمتم ولی نمیدونم چه طوری ؟؟؟
با سلام و احترام
دوست عزیز اصلا اجازه ندهید که فرزندتون شب خانه کسی غیر از خودتان بخوابد. در مقابل درخواست های غیر متعارف ایشان پافشاری داشته باشید. در ضمن از پارک و شهربازی برای سرگرمی کودکتان می توانید استفاده کنید.
سلام بچم ۷ سالشه از بچگی نمیتونست از خودش دفاع کنه و هرکی هر چیزی رو بهش میگفت سریع قبول میکرد و ناراحت میشد وهیچ حرفی نمیزد اعتماد به نفسش خيلي پایینه با اینکه از همه چیز بهترینش رو داره ولی بازم احساس میکنه کم بقیه بهترشو دارن و اگه کسی بهش میگه مثلا تو خيلي خنگی سریع قبول میکنه و چیزی نمیگه و همین طور اعتماد به نفسش میاد پایین میخواستم ببینم چیکار باید بکنم
با سلام و احترام
دوست عزیز دلیل اعتماد به نفس پایین فرزند شما می تواند برخی از رفتارهای والدین باشد. باید فرزندتان را با تمام خوبی ها و بدی هایش بذیرید. از او تعریف کنید و داشته هایش را به ایشان یادآوری کنید. در ضمن به او یاد بدهید که چگونه با رعایت احترام از حق خود دفاع کند. برای این منظور می توانید از روانشناس کودک کمک بگیرید.
سلام وقت بخیر
پسر من ۸ سالشه و امسال کلاس سومه از بچگی مهد نمیرفت یک ماه بردمش ولی داخل کلاس نمی رفت میگفت توام باید بیای پیشم بشینی کلاس اول به خاطر کرونا روزی دوساعت بیشتر نمیرفت کلاس دوم هم همش مشکل داشت صبحا با حالت تهوع و استرس میرفت و همش هم تعطیل بودن امسال واقعا منو کلافه کرده ۱۵ روز از مدرسه گذشته ولی هر روز صبح با گریه میره و توی مدرسه بالا میاره ازش میپرسم دلیلش چیه میگه دلم نمیخواد بدون شما باشم دوست دارم یه بزرگتر تو مدرسه هوامو داشته باشه وقتی میرم مدرسه انگار یکی میخواد منو به زور از شما جدا کنه من دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم یک سال هم مشکل تیک عصبی داشت که دارو مصرف میکرد که خودم دیگه نبردمش و الان خداروشکر تیکش برطرف شده مشکل شب ادراری هم داره
با سلام و احترام
دوست عزیز به نظز می زسد که فرزند شما وابستگی زیادی به شما دارد. و زمانی که از شما جدا می شود دچار اضطراب می شود. شب ادراری هم می تواند ناشی از اضطراب ایشان باشد. با کمک یک مشاور کودک باید بتوانید وابستگی ایشان را درمان کنید.
سلام و خدا قوت.من پسری ۵و نیم ساله دارم که امسال باید بره پیش دبستانی ولی خیلی وابسته به من هست.و ازم جدا نمیشه .چند ماه بردمش مهد ولی یا داخل کلاس نمی رفت یا میره هی میاد بیرون و میترسه که من بذارمش و برم.با تشویق و کادو هم نتونستم کاری کنم که بمونه سر کلاس.کلا پیش هیچ کس نمی مونه هرجا برم باید بیاد .اگه با باباش بره بیرون و برگرده خونه و ببینه من خونه نیستم گریه میکنه تا من بیام خونه.یه وقتایی اگه کسی خونه نباشه نمیذاره من نماز بخونم میگه من میترسم نماز نخون.یا وقتی میرم دستشویی میاد پشت در دستشویی و میگه زود بیا بیرون. شب ها حتما باید کنارش بخوابم تا خواب بیفته .شب ادراری هم گاهی داره.در کل خیلی خسته شدم از دستش .کلا دست و پام رو بسته .تو برقراری ارتباط هم مشکل داره آدم های جدید میبینه پشت من قایم میشه و نمی دونه ارتباط بگیره و حتی با هم سن و سالش هم صحبت نمی کنه .مشاوره هم بردمش ولی تاثیری نداشت.لطفا کمکم کنید
با سلام و اترام
دوست عزیز وابستگی فرزند شما زیاد است. بهتر است که اروم اروم این وابستگی را کمتر کنید. مثلا ایشان را دست مادرتان(یا یک فرد قابل اعتماد) بسپارید و برای ایشان توضیح دهید که نیم ساعت دیگر برمی گردید. بروید و سر نیم ساعت برگردید. حتی اگر گریه کرد مشکلی ندارد بروید و برگردید. به مرور این زمان را بیشتر کنید.
سلام خسته نباشین بچم ۶ساله هست خیلی لج بازه حرف منو پدرشو گوش نمیگیره و با گریه میخواد یه چیزی بدست بیاره مثلاً با بچه ها که بازی میکنن همش ایراد میگیره میگه فلان بچه باهام بازی نمیکنه یا میزنتم یا ….خیلی زیاد شیطنتن میکنه میخام بهش یاد بدم هر کس هرکاری باهاش کرد اونم همون کارو بکنه اما گوش نمیده چی کار کنم لطفاً راهنماییم کنین به نظرم حالت عقده ای ام شده
با سلام و احترام
دوست عزیز بهتر است به کودک خود این را یاد ندهید که هر کس با شما هر جوری رفتار کرد شما هم همان کار را انجام بده. قرار نیست فرزند شما رفتارهای خارج از چارچوب دیگران را تکرار کند. برای رفتارهای فرزندتان حتما با روانشناس کودک در ارتباط باشید.
سلام خسته نباشید من دخترم نه ساله است وخیلی میترسه یعنی از همه چیز میترسه میخواد بره دستشوی یا حمام یا حتی میخواد بره تو اتاق خودش باید من همراش بیام شب یا روز هم فرق نمیکنه شب هم موقعا خواب باید پیشش بخوابم در حالی که خودش با برادرش یه اتاق خواب جدا داره از شما ممنون میشم راهنمای کنی
با سلام و احترام
دوست عزیز پرسش شما دو بار ارسال شده است. در ارسالی اول پاسخ شما داده شده است.
سلام خسته نباشید من دخترم نه ساله است وخیلی ترسو است وقتی میخواد بره دستشوی بهم میگه باید باهاش برم چه شب باشه یا روز فرقی نمیکنه تنهای دستشوی نمیره حتی وقت خواب باز هم باید پیشش بخوابم در حالی که خودش وبرادرش یه اتاق جدا دارن وقتی توی روز داخل حال یا اشپز خونه باشم خودش پیش من میشینه اگه خواست بره داخل اتاق بره میترسه از شما ممنون میشم یه راهنمای بهم بدین چون دیگه خیلی خسته شدم
با سلام و احترام
دوست عزیز باید بتوانید دلایل ترس فرزندتان را پیدا کنید. آیا حرفی در مورد چیزهای ترسناک با تنهایی با ایشان شده است؟ یا از چیزی نترسیده است؟ یا حتی ممکن است که اتفاقی برایش افتاده باشد. بهتر است در این مورد با ایشان صحبت کنید. و در صورت لزوم از مشاور کمک بگیرید.
سلام ببخشیدمن یه پسر۶ونیم ساله دارم که یک باربه من گفت مامان من خانمی که خوشگله میبینم شوشولم بزرگ میشه من خیلی ترسیدم وتعجب کردم ولی دیدم که بازهم این حرف روجورهای دیگه میزنه مثلاخانومه چقدرخوشگله دوست دارم بغلش کنم میشه لطف کنیدراهنماییم کنید خیلی ممنون میشم
با سلام و احترام
دوست عزیر محتوایی که کودک شما در طول روز دریافت می کند چه محتوایی هست؟ این موضوع خیلی مهم است که چه اطلاعاتی را و از چه کسی دریافت می کند.
لطفا ایشون رو زیر نظر یک روانشناس کودک مورد بررسی قرار دهید.
سلام من دخترم 2 سالو 8 ماهشه هنوز نمیگه دستشوی دارم من میبرمش انجام میده ولی من یاد بره خودشو خیس میکنه هر کاری کردم نمیگه دستشویی دارم
با سلام و احترام
دوست عزیز باید آنقدر تکرار کنید که بچه یاد بگیره.. و زمانی که میگه رفتار را با جایزه دادن تقویت کنید.
سلام خسته نباشید دخترم یکسال ونیمه هستش موقع خوردن غذا،غذا رو میمکه چکار کنم این عادت رو ترک کنه
با سلام و احترام
دوست عزیز کودک شما فقط 1 سال و نیم سن دارد. و از شیر هنوز گرفته نشده است. بنابراین در این سن نمی توانیم بگوییم این روند درست هست یا نه. بهتر است تا سن 2 و نیم سالگی کودک را آزاد بگذارید.
سلام وقت بخیر.خواهر من ۸ ساله هست و رفتار های خیلی بد داره.
پرخاشگر هست…بزرگترها رو کتک میزنه…به شدت حسود هست با اینکه همه ی توجه مال اونه..هرچی که بخواد همون وقت باید براش فراهم بشه و اصلا درک نمیکنه که پول نیست یا حتی نصف شب باشه🤦🏻♀️
و اینکه هیچوقت لباس دخترونه نمیپوشه..فقط لباس پسرونه میپوشه و حتی اسم پسرونه انتخاب میکنه…پدرم رو میزنم و مجبورش میکنه ببرنش آرایشگاه مردونه موهاش رو کوتاه کنه🤦🏻♀️💔
اما پیش بقیه خیلی خجالتی هست و حتی سلام هم نمیکنه😑
خیلی طمع داره…هرچی اسباب بازی و… داشته باشه بازم کمه و بازم چشمش به دست بقیه بچه های😑
هرچی باهاش صحبت میکنیم با ناز و نوازش بهش میگیم نهایت لطفش تایید حرفمون هست و وقتش که بشه بازم مثل قبلشه😑💔
خیلی ترسو هست…دستشویی و حتی توی اتاق ها باید دنبالش بریم ولی توی کوچه و… بدون هیچ ترسی میره🥴
رفتارهایی داره و حرف های میزنه که هیچکس از خانواده این رفتار ها را ندارند که بگیم از اونا یاد گرفته😑💔
چیکارش کنیم؟
با سلام و احترام
دوست عزیز بهتر است که خواهر شما توسط یک روانشناس کودک مورد بررسی قرار بگیرد. این مورد که رفتارها و لباس های سرانه استفاده می کند می تواند برای شما هشدار بیماری خاصی باشد.
مرسی تشکر
سلامت باشید.
سلام من بچم ۹ماهشه چندوقت دیگه میره تو ۱۰ماه و خیلی جیغ میزنه داد میزنه بیش از حد میخواستم دلیلشو بدونم
با سلام و احترام
دوست عزیز باید بتوانید دلایل جیغ ردنش را پیدا کنید. آیا این رفتار ایشان باعث گرفتن پاداش از سمت شما نشده است؟ در این شرایط معمولا رفتار بد تقویت می شود. در ضمن آیا از کسی در محیط خانه الگوبرداری نکرده است؟
سلام وقتتون به خیر
من دخترم 5 سالشه
بعضی شب ها میرم اتاقش قصه میگم تا بخوابه وسط قصه بدون مقدمه بهم گفت بابا وقتی پسر ها عاشق دخترها میشند میفتند روشون(ببخشید مجبورم عین واژه رو بکار ببرم عذرخواهی میکنم) بوسشون میکنند و باهم عروسی می کنند ازش پرسیدم دخترم کی این رو بهت گفته ؛گفت خودم فهمیدم بعد کلا قصه از ذهنم پرید نمی دونستم چی باید بگم و چیکار باید بکنم؟ اینجور مواقع بهترین رفتاری چیست
با سلام و احترام
دوست عزیز شما باید اول پیگیر شوید که این رفتار را کجا دیده است. و بعد یکم براش توضیح بدید. چون زیر 1 سال هست نباید کامل برای فرزندتون توضیح دهید. اما برای فرزند بالای 10 سال می توانید کامل تر توضیح دهید.
سلام خسته نباشید من دخترم سه سالو دو ماهشه اصلا به حرفم گوش نمیده حرف بدمیزنه چون یادگرفته از پدرش یا من چون همسرم وقتی رانندگی میکنه خیلی عصبس میشه فحش میده اینم یاد گرفته هرچقد میگم نگو دخترم عیبه وش نمیده موهای منو میکشه چیکارکنم بنظرتون
با سلام و احترام
دوست عزیز ایت را در نظر داشته باشید که فرزندان ما چیزی می شوند که ما هستیم. نه چیزی که ما می خواهیم. پس بهتر است که همسرتان ابتدا یک تجدید نظر در رفتارشان داشته باشند.
سلام من یه پسر ۶ ساله دارم که قراره امسال کلاس اول بره. میخوام برای بارداری دوم اقدام کنم از نظر روانشناسی پسرم چون میخواد آموزش پایه را شروع کنه آسیب میبینه؟
با سلام و احترام
دوست عزیز پایه اول معمولا پایه پر تنش و کاربری برای کودک می باشد. اگر شرایطش را دارید می توانید این کار را به زمان دیگری موکول کنید.
با سلام پسر ۵ ساله ای دارم که خیلی پرخاشگر و عصبی است و با کوچکترین ناراحتی هرچی دم دستش است پرت میکند و فحاشی هم میکند من سعی میکنم مدارا کنم ولی بعضی وقتا اوضاع از کنترل خارج میشه خودمم داد و بیداد میکنم البته یه خواهر ده سال بزرگتر از خودش هم داره زیاد با هم سازش ندارن . ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام و احترام
دوست عزیز ابتدا باید بدانیم که الگوی پرخاشگری را در خانه از چه کسی آموخته است؟ آیا در خانه شما کسی رفتار پرخاشگرانه داشته است؟ دوست عزیز ابتدا باید شرایط محیطی کودک را بررسی کنید تا بتوانید رفتار پرخاشگرانه ایشان را کنترل کنید.
سلام دخترم نزدیک به ۶ سالشه به حرفه کسی گوش نمیدی همش اذیت میکنه تازگیها حرفای خوبی نمیزنه با اون که خودم و همسرم خیلی با احترام حرف میزنیم همش بهونه میگیره نسبت به دوست یابی همش از من میخاد به هم سناش بگم باهاش دوست بشین یا ازاین حرفا لطفا کمکم کنید
با سلام و احترام
دوست عزیز بهتر است فرزندتان توسط یک روانشناس کودک بررسی شود. و اگر لازم باشد از خدمات بازی درمانی کمک بگیرید.
سلام دختری دارم ۷ سال خیلی بهانه گیر هست همش میگه حوصلم سر رفته بیرونش میبرم ،جشن تولد میریم،مهمونی میرم همه جا میگه حوصلم سر رفته حتی پیش دوستاش هم که هست میگه حوصلم سر رفته همش میاد پیش من چقلی دوستاش و میکنه میگه این این کارو کرد اون این کارو کرد بعد میخوام توجیهش کنم میگه تو همش این و دوست داری من و دوست نداری بعد خیلی سر چیزهای الکی گریه میکنه تو جمع که هستیم سر چیز های بیخود با دوستاش دعوا میکنه و میاد پیش من چقلی و یواشکی با حالت بغض و حرص خوردن گلایه میکنه از این و اون
با سلام و احترام
دوست عزیز فرزند شما نیاز به توجه و تایید دارد. بهتر است که برای فرزندپروری بهتر حتما از یک روانشناس کودک کمک بگیرید.
باسلام پسری دارم ۱سال و۹ماهه یه چندروزی دمر میخوابه وخودشو به زمین میسابه هیچ جوره هم حواسش پرت نمیشه بلندش هم که میکنیم گریه میکنه پرخاشگر وعصبی هم شده.نمیدونم چیکار کنم وچجوری رفتار کنم .دلیل اینکارش چیه؟
با سلام و احترام
دوست عزیز این موضوع نیاز به برسی دارد. شما از تولد کودکتان حضور داشتید یا خیر؟ جایی مشغول به کار هستید یا نه ؟ یکی از علت های اصلی رفتار فرزند شما بی توجهی والدین است.
ارایش میکنم زنان همسایه میگن خجالت نمی کشی بله بد می اید فامیل تو بله دختر بتول بدتر از همه هست. به من گیر میدن تلویزیون نگاه نکن چکار کن برقص ولم کن تقصیر فامیل گور گور شد دختر بتول بدتر از همه به من گیره میدن ولم کن. پشت بابا محله حرف در می اوده … فامیل بدن بله همکاران خانم ها فزل عیبی نداد بردار رفیق بازه کن به شما ها رابطه نداد دخالت نکن بله دوست نداد تلیم بافی قلاب بافی یاد نمیگیرید کی میگیم بله بهرامی رسول زاده دختر بتول بمیر ما راحت میشه بله همکاران خانم ها گیره به من میدم انشاء عروسی این حرف زشت بله کی میگیم
با سلام و احترام
دوست عزیز اگر امکان داره واضخ تر توضیح دهید تا ما بتوانیم بهتر شما را راهنمایی کنیم.
سلام وقت بخیر من پسرچهارساله دارم خیلی خوب بودوباادب ولی ازموقع ای که خواهرش به دنیا اومدخیلی عصبی شدواذیت میکنه وفحش میده ومن خیلی ناراحتم به خاطراین موضوع واذیت
با سلام و احترام
دوست عزیز با به دنیا آمدن کودک دوم معمولا فرزند اول دچار اضطراب می شود. چرا که دوره پادشاهی خخود را از دست داده است و توجه ها تقسیم شده است. در این شرایط باید توجه تان را از کودک اول برندارید. و به او این اطمینان را بدهید که همچنان برتی خانواده عزیز و دوست داشتنی است.
با سلام من ۳۸ سالمه یه پسر ۲سال و ۳ماهه دارم که کلا ۲۰ کلمه بلده و تا ما اون کلمات رو نگیم بگو نمیگه همه اش گریه میکنه و نق میزنه و برای خواسته هاش دست ما رو میگیره و میبره به سمت چیزی که میخواد هل میده. به تمام وسایل خونه بعیر از اسباب بازیهاش ور میره .تلوزیون علاقه نداره .میبرمش بیرون به جای بازی با وسایل بازی دنبال بالا پایین رفتن از پله یا عبور از جاهای خاص هستش توی خونه با تمامی در هابا باز و بسته کردن محکم و رفتن داخل یخچال و بهم ریختن کابینت و بازی با گاز و …خودشو سرگرم میکنه البته ما کلا از صبح تا شب دوتایی تنها هستیم و من ساکنپردیس هستم که امکانات نداره و رفت و آمد خیلی کمی داریم منم زیاد حوصله بازی باهاش رو ندارم و بلد هم نیستم مهد هم نمیتونم ببرمش لطفا راهنمایی ام کنید خیلی ممنون
با سلام و احترام
دوست عزیز کودک شما نشانه های پرخاشگری منفعل دارد. باید وقت بیشتری برایش بگذارید. رفتارهای او نشان دهنده این است که می خواهد توجه بیشتری را دریافت کند. بهتر است که با خواندن کتاب اطلاعات خود را در زمینه فرزندپروری بالا ببرید.
سلام خسته نباشید پسر من همش گریه میکنه خیلی عصبیه جیغ میکشه نمیدونم چشه چیکار باید انجام بدم چون خیلی اوضاع اعصابش خرابه 3 سالشه
با سلام و احترام
دوست عزیز محیط خانه برای کودک شما چگونه است؟ آیا از سمت شما یا همسرتان پرخاشگری وجود دارد یا نه؟ دلایل جیغ کشیدن فرزندتان باید بررسی شود. لطفا از تلفن ثابت با شماره 9099072026 تماس بگیرید . با روانشناس کودک مرکز پیام مشاور در ارتباط باشید.
سلام من پسرم 3سال و یک ماهشه و 10روزه که از پستونک گرفتمش از 10روز پیش تصمیمگرفتم یهویی دیگه پستونک بهش ندم اما 4 شب که شب ادراری گرفته تا صبح 7 و 8 بار جیغ میکشه و ادرار میکنه خیلی آشفته شده باید چیکار کنم؟
با سلام و احترام
دوست عزیز شب ادراری و جیغ کشیدن فرزند شما نشانه اضطراب ایشون هست. بهتر است که کودک شما توسط یک روانشناس کودک مورد بررسی قرار بگیرد.
سلام پسر من یک ماه دیگه سه سالش میشه هنوز خوب بلد نیست صحبت کنه در حد چن کلمه صحبت میکنه مثل پاشو .بیا. گوشی . ولی حرفهای اطرافیان خوب متوجه میشه و اینکه تک فرزند هست و اینکه بچه هم سن خودش اطرافش نیستند یه بار که با بچه ها بود تو خونه باهاشون بازی نمیکرد ارتباط برقرار نمیکرد با خودش بازی میکرد وارد جمع که میشه اولش خیلی گریه میکنه بی تابی میکنه تو پارک هم با بچه ها ارتباط برقرار نمیکنه و بازی خودش می کنه .یه مکان جدید که میخوایم وارد بشیم گریه میکنه و مقاومت میکنه که نیاد مثلا خونه اقوام یا مطب پزشک. نگرانم هم در مورد صحبت کردنش هم رفتارش چطور باهاش رفتار کنم هم رفتاری که داره
با سلام و احترام
دوست عزیز برای صحبت کردن فرزندتان بهتر است که از گفتار درمانی کمک بگیرید. اما این موضوع که می فرمایید ارتباط بر قرار نمی کند می تواند دلایل مختلفی از جمله ترس، خجالتی بودن و یا نشانه هایی از اتیسم باشد. بهتر است که کودک شما توسط یک روانشناس کودک بررسی شود.
سلام پسری دارم ۱۰ که به شدت لجباز هست و دوست دارد حرف حرف خودش باشه هرچی بهش میگیم این کار اشتباه انجام نده یا باکتک وداد وبیداد باید متوقفش کنیم یا بلاخره میره انجام میده آخرش میاد میگه کردم مثلا بهش میگیم نرو روی موتور میگه چی میشه رفت موتور را انداخت یا از مدرسه میاد همه ی لباس هارا میریزه زمین امروز دعوا و کتک جمع میکنه فرداهم جمع میکنه دوباره روز سوم مثل روزهای قبل میریزه زمین طوری کاری را بهش میگیم میگه باشه کوش که انجام بده بیشتر اوقات کارش پیشت گیر باشه انجام میده تو درس خوندم هم میزاره ثانیه آخر میخونه بعد میگه استرس دارم با گربه میره مدرسه طوری هم هست دوست داره حتما بدون غلط باشه اگه یه غلط داشته باشه میاد همش گریه میکنه دیگه داغون شدم کمکم کنید اسلا یه حرفی را نمیشه دوبار پرسید سریع شروع به پرخاشگری میکنه
با سلام و احترام
دوست عزیز باید بتوانید دلایل لجبازی فرزندتان را پیدا کنید… آیا در محیط خانواده الگوبرداری کرده است یا لجبازی واکنشی است به اضطراب درونی اش. لطفا این موضوعات را بررسی کنید و حتما با یک روانشناس کودک در ارتباط باشید.
سلام وقت بخیر من یه پسر 9ساله دارم خیلی عصبی هست یعنی اگه کسی باهاش بازی نکرد او نفر رو کتک میزنه همیشه سر بازی یا چیزهای دیگه داد میزنه کتک میزنه دیگه نمیدونم چکارش کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام
دوست عزیز بهتر است که کودکتان را نزد روانپزشک کودک ببرید. می توانید برای درمان از روش های بازی درمانی کمک بگیرید.
سلام وقتتون به خیر
من ۵ساله ازهمسرم جداشدم توی بارداری ویه دختر۵ساله دارم یک بارزمانی که دخترم ۶ماهش بوداومدودیدش ودیگه نیومدبیینش تاالان
منم تاالان چیزی درموردپدرش چیزی بهش نگفتم وخیلی به پدرم وابسته س…امسال که میخادبره پیش دبستانی میترسم یچه هاسوال بپرسن یاخودش براش سوال بشه چرابابای بقیه جوون ه یابابای من چراپیرهست ایاالن زوده بگم؟؟ویاچجوری بهش بگم؟؟
با سلام و احترام
دوست عزیز شما از ابتدا بایستی موضوع را کامل برای فرزندتان باز می کردید. و نقش پدر بزرگ و پدر را برایش باز می کردید. بهتر است که موضوع را از طریق یک مشاور و یا روانشناس با کودکتان در میان بگذارید.
باسلام و خسته نباشید
دختر من 10 سالشه و کلاس چهارم هست متاسفانه خیلی کم رو و خجالتی هست به طوری که توی مدرسه جز با یکی دو نفر که دوستهای صمیمی هستند با بقیه ی بچه ها ارتباط زیادی نداره هر موقع هر جا وارد میشیم خجالت میکشه و سلام و احوالپرسی نمیکنه توی کارهای گروهی مدرسه اگر به اجبار نباشد شرکت نمیکنه و کلا اعتماد بنفس پایینی داره لطفا مرا در این زمینه راهنمایی کنید با تشکر
با سلام و احترام
دوست عزیز برای فرزندتان کلاس هایی را ثبت نام کنید که حالت گروهی داشته باشه. در ضمن شرکت در آن گروه هم برایش جذابیت داشته باشه و هم فعالیت داشته باشد.
با سلام من پسری 5 ساله دارم خیلی خجالتی هس مهدکودک میره اوایلش که بدون من داخل کلاسم نمیرفت ولی الان بهتر شده ولی با بچه ها بازی نمیکنه میگه میترسم گریه میکنه خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین
با سلام و احترام
دوست عزیز بهتر است که فرزندتان را در فشار قرار ندهید که حتما ارتباط بگیرید. و روی ارتباطات خودتان با فرزندتان هم کار کنید. از روش بازی درمانی هم می توانید کمک بگیرید.
سلام وقت بخیر
برادر من 11 سالشه متاسفانه بشدت پرخاشگر و عصبی هست رفتاراش خیلی منو میترسونه متاسفانه خانواده توجهی نمیکنن و به دنبال حل این مشکل نیستن
من باید چمار کنم تا بهتر بشه
با سلام و احترام
دوست عزیز رفتار والدین با کودک خیلی مهم است. بچه ها معمولا رفتارهایی را انجام می دهند که با آنها رفتار شده است. پس برای درمان ابتدا باید رفتار اطرافیان اصلاح شود. برای راهنمایی بهتر لطفا از خدمات مشاوره کودک استفاده کنید.
با سلام و احترام
دوست عزیز بیش فعالی برمی گردد به عدم تمرکز. فرزند شما بیشتر پرخاشگر هست که این هم الگوبرداری کرده است.
سلام پسرم ۴ساله هست خیلی پرخاشگره وهمه رواذیت میکنه وفراموش کارهست چیزی روکه پنهان میکنه یادش نمیاد که کجا گذاشته ووقتی عصبانی باشه هرچی که جلوش باشه روبرمیداری میزنه ومیشکنه خیلی شیطون هست میخواستم بدونم پیش فعال هست یانه
ممونم خیلی مفید بود
ممنون از لطف شما…
سلام وقتتون بخیر پسرم ۶سالشه مدرسه پیش دبستانی میره تو کلاس اصلا نمیشینه با دوستاش خیلی خشن رفتار میکنه اذیتشون میکنه به حرف معلم گوش نمیده هیچ توجهی به حرف کسی نداره همش دوستداره سرو صدا کنه چ با خودش بلند حرف میزنه داد میزنه چ وسیله ای که دستشه پرتاب میکنه میکوبه به جایی صدا میده به چاقو فندک خیلی علاقه داره دوستداره هرچی خودش میگه همون باشه کلمه نه، نکن،نمیشه و….متوجه نمیشه و خیلییی پر حرفه لطفا کمک کنید بتونم کنترولش کنم نمیدونم چطور باهاش رفتار کنم که برعکس جواب نده
با سلام و احترام
دوست عزیز فرزند شما به دنبال گرفتن توجه از سمت شماست. بهتر است که این نیاز او در شرایط ارام و خوب محیا شود.
من چرا خودم رو با دیگران مقایسه میکنم چکار کنم
با سلام و احترام
دوست عزیز بهتر است که روی تعتماد به نفس و زت نفس ودتان کار کنید. می توانید با شماره 9099072026 تماس بگیرید و از روانشناسان مرکز پیام مشاور در زمینه راهکارهای بالا رفتن اعتماد به نفس و عزت نفس کمک بگیرید.
با سلام دختری ۶ ساله دارم وقتی عصبی میشه داد میزنه ومتوجه شوم موقع بازی لبای عروسکها رو در میاره برای من نگران کننده بود ممنون میشم جواب بدید
با سلام و احترام
دوست عزیز بهتر است که فرزند خود را نزد روانشناس کودک ببرید. این کار می تواند دلایل متفاوتی داشته باشد. س فرزندتان به صورت حضوری باید توسط روانشناس بررسی شود.
سلام
دخترم ۱۳ سال دارد و کلاس هفتم است. به تازگی با من راجع به این که بایسکشوال یا دوجنسگرا هست صحبت کرده، و طبق گفتههایش با دختری از کلاس هشتم در مدرسهاش در رابطه است. واقعا گیج و سردرگم هستم و نمیدانم چطور باید در این رابطه با او برخورد کنم. لطفا مرا راهنمایی کنید. به او چه بگویم؟ و چطور رفتار کنم که در اعتمادش به من خدشه دار نشود و همچنان با من درد دل کند و آسیب روحی متوجهِ اونشود؟
ما خانوادهای مذهبی هستیم و چنین چیزی یک تابوی بسیار بزرگ است. از این که پدرش موضوع را بفهمد ترس دارم. نمیدانم اصلا این احساساتِ دخترم واقعی است یا صرفا دورهای گذراست
با سلام و احترام
دوست عزیز موقع شنیدن فقط شنونده باشید. تحقیر و قضاوت نکتید فقط شنونده فعال باشید. در صورت شدید شدن این مشکل به سکس تراپ مراجعه کنید.
باسلام وخسته نباشید من یه دختر ۵ساله دارم که خیلی بهانه گیر بیشتر صبح که ازخواب بیدار میشه بهانه های الکی میگیره وخیلی هم پرخاشگری میکنه حتی خودم وخواهرش روکه ۱۳سالشه کتک میزنه دیگه خستم کرده هر جایی که میرم مهمونی باشه یا مسافرت خیلی اذیتم میکنه پیش همه آبرومو میبره هرکسی بهش حرف میزنه باعصبانیت میره وکتک میزنه حتی پدر بزرگ ،مادربزرگش توروخدا کمکم کنید دیگه خسته شدم
با سلام و احترام
دوست عزیز بهتر است که کودکتان را نزد یک روانشناس کودک ببرید.
سلام کودک من الان ۲ونیم سالشه و در ۲۴ ماهگی از شیر گرفتم اما الان یه عادت بدی پیدا کرده و اونم اینکه دستش و روی سینه میزاره که براش مهم نیس تو جمعباشهیا تنها
با سلام و احترام
دوست عزیز کودک شما آمادگی از شیر گرفته شدن رو داشته یا نه؟ شاید داره بهانه شیر رو میگیره و یا شاید از کودک دیگه ای این کار رو یاد گرفته. این کار رو که انجام میده هیچ توجهی نشون نده.
سلام.دانش آموزی دارم که مشکلش برداشتن وسایل دیگران است.نسبت به همکلاسی هایش دوسال بزرگتر و هیکلی تر است.سر کلاس هم حواس پرت هست ولی با این وجود مشکل درسی نداره.
چه راهکارهایی وجود داره برای رفع مشکل وسایل دیگران؟
تشکر
با سلام و احترام
دوست عزیز حتما فرزند خود را نزد یک روانشناس کودک ببرید تا دلایل مشکل فرزندتان بررسی شود.
سلام پسرم کلاس اول هر کاری میکنم مدرسه نمیره میگه بدم میاد از مدرسه باید چکار کنم
با سلام و احترام
دوست عزیز شما در ابتدای امر باید علت مدرسه نرفتن کودک خود را پیدا کنید. چرا از مدرسه بدش میاد؟ آیا در مدرسه اتفاقاتی افتاده است که دوست ندارد به مدرسه برود. یا اینکه به خاطر وابستگی زیادی که به شما دارد از مدرسه رفتن ناراحت است؟
در اولین فرصت با کودک خود صحبت کنید و سعی کنید دلیل آن را دریابید. لطفا از تلفن ثابت با شماره 9099072026 با مرکز پسام مشاور در ارتباط باشید.
سلام دختری ۷ساله دارم یه مدتیه خیلیی پرخاشگر وعصبی شده مدام داد میزنه وبه همه چی گیر میده مثلا میگه بلند نفس نکش پاتو تکون نده غذا رو با صدا نخور میگه من حرص میکشم توروخدا راهنمایی کنین
با سلام و احترام
دوست عزیز چیزهایی که میگه می تونه نشونه وسواس یا اضطراب در کودک شما باشه. بهار است که از زوانشناس کودک مرکز پیام مشاور کمک بگیرید. از تلفن ثابت با شماره 9099072026 بگیرید و درخواست مشاوره کودک داشته باشید.ممنون
سلام
من کودکی سه ساله دارم که دو سه ماهیست داندن قورچه داره. از لحظه ی که میخوابه تا زمانیکه بیدار میشه ندام دندوناشو به هم فشار میده و صدا میده. خودم میدونم که بچه م هیجانیه . شاید باعثش برنامه هایی باشه که از تو تلویزیون دیده و براش هیجان داشته و مناسب سنش نبوده . عاشق مسابقه سیم آخره و با هیجان خاصی برامون از ترکیدن بمب تعریف می کنه . چندین بار هم اطرافیانم برای اینکه زیاد شیطونی نکنه ترسوندنش چون بسرم خیلی شیطونه.
خودم سعی میکنم برنامه ها یا کارتونیهایی رو ببینه که هیجان انگیز نباشه و سعی بر اینکه از چیزی نترسونیمش.
حتی قصه های شب هم داستانهایی انتخاب می کنم که ساده و بدون مضمون گرگ و شیر و … باشه.ولی تاثیری نداشته و دندون قروچه داره. لطفا راهنمایی بفرمایید با فرزندی که خیلی هیجانی و استرسی هست چه کنم؟
سلام
دوست عزیز استرس و نگرانی یکی از دلایل دندان قروچه کودک در خواب می باشد. برای کم کردن استرس کودکتان با او صحبت کنید. دلایل نگرانی ها و تنش های او را جویا شوید. و کودک خود را به آرامش دعوت کنید. در صورت لزوم حتما از روانشناس کودک کمک بگیرید.
سلام خسته نباشید من یه پسر سه سال و نیمه دارم که بیشتر اوقات باید هلش بدی تا یه کاری رو انجام بده حتی بازی کردن باید هی بهش پیشنهاد بدی خیلی کم حوصلس پرخاشگره وقتی نتونه از عهده کاری بربیاد خیلی عصبی میشه سرش رو به زمین میکوبه خیلی حرف نمیزنه اصلا سلام و خداحافظی نمیکنه و اینکه من اصلا احساس نمیکنم یه بچه تو خونه دارم چون اون جنب و جوشی و هیجانی که باید رو درونش نمیبینم
با سلام
بیشتر رفتارهای کودکان نتیجه و پاسخ به رفتارهای والدین است که به طور ناخواسته کودک را به این واکنش ها سوق داده ایم. از شما دوست عزیز می خواهیم که در مقابل بی تفاوتی و بی تحرکی کودک صبور باشید و اجازه دهید که خود کودک احساس نیاز به بازی کند و شروع به فعالیت کند. و در مورد سر به زمین کوبیدن عرض می کنم محیط را ترک کنید و کودک را در آن موقعیت تنها بگذارید به مرور رفتار ترک می شود. و اینکه کودک سه ساله زمان زیادی دارد برای اینکه طبق خواست شما آداب معاشرت را رعایت کند. در مورد این موضوع عجله نکنید ولی به طور واضح و مکرر خودتون رفتار درست را انجام دهید.
لطفا با مشاورین مرکز ارتباط بگیرید.
بچه من مدام برای گرفتن امتیاز از طرف من و باباش جیغ میزنه. باهاش چیکار کنم؟
سلام دوست عزیز دلیل جیغ زدن فرزند شما این است که، زمانی که درخواستی از شما داشته است با ابزار جیغ ردن به خواسته اش رسیده است. بنابراین فرزند شما شرطی شده است. و فکر می کند با جیغ زدن به هدفش میرسد. حالا برای حل این مشکل باید در برابر جیغ زدن کودکتان تامل کنید. حواس او را پرت کنید و نگذارید به خواسته اش از این طریق برسد.
عالی بود. ممنون
سپاس از شما
خیلی عالی بود. موفق باشید
ممنونم
سپاس
سپاس
ممنون از شما
سلام. من یه کودک 4 ساله دارم که خیلی شیطونه. همه میگن این بچه بیش فعاله. ببرش پیش روانشناس. خیلی نگرانش هستم. نشانه های بیش فعالی چیه؟ بچه من خیلی پرسر و صدا هست. وقتی هم عصبانی میشه جیغ میکشه. شلخته و نامرتب هم هست
با سلام
دوست عزیز اول از همه باید بدانیم که بیش فالی با شیطنت متفاوته. بیش فعالی یک اختلال است که مهترین نشونه اون عدم تمرکز می باشد. اگر فرزند شما تمرکز ندارد. لجبازی هایش زیاد است، در توجه به جزئیات ناتوان است، بی قراری دارد و نمی تواند آرام و قرار بگیرد بهتر است با یک متخصص کودک در ارتباط باشید.
ممنون از مقالات بسیار مفیدتون
لطفا در مورد ترس کودک هم مطلب بزارید
بله حتما